Trei paciente cu COVID-19 au murit în ultimele 24 de ore. Printre victime, o femeie fără comorbidităţi

Trei paciente cu COVID-19 au murit în ultimele 24 de ore. Printre victime, o femeie fără comorbidităţi

DSP Buzău a raportat, miercuri, peste 60 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, în judeţul Buzău, dar şi trei decese. Este vorba despre trei femei de 55, 62 şi 70 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă


Dacă pacientele de 62 şi 70 de ani sufereau de mai multe boli, a treia, în vârstă de 55 de ani, nu avea comorbidităţi cunoscute.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  judeţ au fost confirmate 61 de cazuri noi de COVID-19, 7 pacienţi fiind diagnosticaţi în laboratoare private de analize, iar 2 la unităţi sanitare din alte judeţe. 

Cei 61 de pacienţi nou confirmaţi au vârste cuprinse între 14 şi 84 de ani.

Conform autorităţilor sanitare, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 7.139, 5.933 persoane fiind declarate vindecate şi externate. 

De asemenea, 861 de persoane se află în carantină, iar 852 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese COVID-19 înregistrat, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 187.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările