Trei farmacii, deschise non-stop la Buzău în perioada sărbătorilor pascale

Trei farmacii, deschise non-stop la Buzău în perioada sărbătorilor pascale

Trei farmacii vor fi deschise non-stop la Buzău în perioada sărbătorilor pascale

Buzoienii care vor avea nevoie de medicamente în perioada Paştelui nu trebuie să aibă prea multe motive de îngrijorare. Asta pentru că mai multe farmacii din municipiu vor asigura permanenţa în perioada 19 - 22 aprilie.

Ştiri pe aceeaşi temă


Medicii de familie şi cei din ambulatoriile de specialitate sunt liberi de sărbatorile pascale, aşa că singura alternativă rămâne Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, respectiv camerele de gardă ale celorlalte unităţi sanitare cu paturi din judeţ. 

Totodată, farmaciile şi-au stabilit, la rândul lor, programul după care vor funcţiona în perioada 19 - 22 aprilie, astfel încât buzoienii care vor avea nevoie de medicamente să şi le poată procura. 
 
Astfel, în municipiul Buzău, farmaciile cu program non-stop în zilele de Paşte sunt Iris Pharm, Str. Unirii, bloc D, parter, farmacia Crâng, Str. Stadionului – Complex Crâng şi farmacia Dona 49, Str. Unirii Sud, bloc P10, parter.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: