Trei fani ai echipei Petrolul, prinşi la furat la Mărăcineni

Trei fani ai echipei Petrolul, prinşi la furat la Mărăcineni

Celor trei fani li s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat

Sâmbătă dimineaţă, în localitatea Mărăcineni, autocarul plin cu suporteri al echipei Petrolul a oprit la un magazin. Peste 20 de suporteri, unii aflati sub influenţa băuturilor alcoolice, au intrat în magazin pentru a-şi cumpăra diverse produse. Unii dintre fanii Petrolului au luat de pe rafturi băuturi răcoritoare, bere şi chipsuri, fără să le plătească.

Ştiri pe aceeaşi temă


În momentul în care vânzătoarele din magazin le-au atras atenţia, suporterii le-au jignit şi s-au urcat în autocar. Vânzătoarele au anunţat imediat furtul la poliţie.

Autocarul plin cu suporteri a fost dat în consemn, iar la intrare in municipiul Râmnicu Sarat a fost oprit de către poliţisti şi jandarmi. Oamenii legii au identificat, printre ocupanţii autocarului, trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani, toţi din Ploieşti, principalii suspecţi în cazul furtului reclamat. Cei trei au fost recunoscuţi după ce poliţiştii au vizionat înregistrarea video din momentul furtului, pusă la dispoziţie de către administratorul magazinului.

Cei trei tineri au fost conduşi la sediul poliţiei, valoarea prejudiciului, estimată la suma totală de 150 de lei, fiind achitată integral de către aceştia.

Suspecţilor li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Postului comunal Mărăcineni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: