Trafic aglomerat, în Buzău, după ce un important pod rutier a fost închis pentru consolidare VIDEO

Trafic aglomerat, în Buzău, după ce un important pod rutier a fost închis pentru consolidare VIDEO

Sursa arhivă adevarul.ro

Un nou pod din Buzău intră în reabilitare. Este vorba despre podul din zona Metalurgica, peste calea ferată, aflat într-o avansată stare de degradare. Din cauza lucrărilor, se produc ambuteiaje pe câteva străzi din oraş folosite ca rută alternativă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Începând de luni, circulaţia rutieră pe acest pod s-a oprit. Primarul oraşului Buzău, Constantin Toma, spune că lucrările vor dura aproximativ trei luni şi jumătate.  
 
Ca urmare a lucrărilor de consolidare a podului, în perioada mai - septembrie, traficul rutier va fi preluat integral de podul de la Drăgaică.
 
Edilul precizează că lucrarea la podul din zona Metalurgica va fi una dificilă, din cauză că sub acest pasaj rutier peste calea ferată trece linia electrică de înaltă tensiune.
 
Pe durata lucrărilor, traficul greu va fi direcţionat prin Ţinteşti, iar cel uşor pe podul Drăgăicii (traficul din Zona Industrială) şi Şoseaua Brăilei – Bd. Republicii (traficul dinspre Gălbinaşi).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările