Traducerea unui testament ar putea elucida motivul sinuciderii omului de afaceri Rudolf Heinz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Un bilet şi mai multe documente lăsate pe pod, înainte să-şi ia viaţa, toate scrise în germană, ar putea lămuri motivele sinuciderii lui Rudolf Heinz, cetăţean austriac stabilit la Mărăcineni împreună cu iubita lui. Acesta era om de afaceri şi deţinea o fabrică de cabluri în Cehia, cu birourile în capitala Austriei, Viena.

Este anchetă în cazul bărbatului găsit spânzurat luni după-amiază cu o frânghie legată de structura metalică a podului de la Mărăcineni. 

Printre documentele lăsate de austriac pe pasarela podului de la Mărăcineni a fost găsită o notiţă scrisă în limba germană, iar un testament, redactat de asemenea în limba germană, a fost găsit la hotelul unde acesta se cazase. 

Fotografii de pe acest testament i-ar fi trimis soţiei chiar înainte să-şi ia viaţa. Motivele care l-au determinat pe cetăţeanul austriac să îşi încheie socotelile cu viaţa ar putea fi elucidate după traducerea documentelor.

Rudolf Heinz era căsătorit civil cu o tânără, de 26 de ani, din satul Potoceni, comuna Mărăcineni, pe care o cunoscuse în Austria, iar pe 27 iulie urma şi cununia religioasă. 

Cei doi locuiau într-o casă în Potoceni pe care o cumpăraseră de curând. Rudolf Heinz deţinea o fabrică de cablaje în Cehia, cu sediul administrativ în Austria.

Duminică seară cei doi s-au certat rău iar bărbatul a plecat de la iubita lui. Luni după-amiază a fost găsit spânzurat de structura metalică a podului de la Mărăcineni.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite