Deputatul Titi Holban părăseşte PNL pentru a intra în UNPR. Fratele său, primarul din Râmnicu Sărat, crede că parlamentarul se va răzgândi

Deputatul Titi Holban părăseşte PNL pentru a intra în UNPR. Fratele său, primarul din Râmnicu Sărat, crede că parlamentarul se va răzgândi

Titi Holban

Fratele demisionarului din PNL, Titi Holban, crede că anunţul acestuia de a pleca din PNL este o glumă. Viorel Holban, primarul municipiului Râmnicu Sărat a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a aflat de la televizor de intenţia fratelui său de a părăsi partidul.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
”Am aflat de această decizie de la televizor. Chiar dacă suntem fraţi, am fost luat prin surprindere. A făcut o glumă, vineri, când l-am văzut la cabinetul parlamentar. Şi acum zic că ar putea fi o glumă. Până luni, când este prima şedinţă a plenului, se poate răzgândi. În orice caz, am vorbit cu el la telefon după ce am văzut pe banda televizorului şi o să discutăm când se întoarce de la Bucureşti”, a declarat Viorel Holban. 
 
Iniţial, deputatul PNL, Titit Holban, a anunţat joi că va demisiona din PNL şi că va trece în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu. Ulterior, parlamentarul de Buzău a lăsat să se înţeleagă că va opta pentru UNPR. Colegii săi de partid din PNL Buzău se declară bulversaţi de mişcarea politicianului, dar speră încă să-i vină gândul cel bun şi să rămână în PNL. 
 
Citeşte şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările