Tineri din Buzău, depistaţi cu droguri asupra lor de poliţiştii locali

Tineri din Buzău, depistaţi cu droguri asupra lor de poliţiştii locali

Cinci buzoieni au fost prinşi de poliţiştii locali cu substanţe interzise asupra lor, în ultimele zile. Pliculeţele cu droguri au fost ridicate şi transmise Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pe data de 25 martie 2019, în jurul orei 22.30, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine şi Linişte Publică, care executau serviciul în Parcul Tineretului din municipiul Buzău, au depistat un grup de patru tineri de 17, 19 şi 20 de ani, care aveau un comportament suspect.

În urma controlului corporal efectuat, asupra tinerilor a fost găsit un produs vegetal uscat de culoare verde, ambalat în pliculeţe.

Două zile mai târziu, în jurul orei 09.00, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine şi Linişte Publică, care patrulau în cartierul Broşteni, din municipiul Buzău, au depistat un tânăr de 19 ani, din municipiul Buzău, care, la vederea patrulei de ordine publică, a avut un comportament suspect. 

În urma controlului corporal efectuat, asupra acestuia a fost găsit un pliculeţ cu un conţinut vegetal uscat de culoare verde.

”Având în vedere faptul că, produsele găsite asupra acestora sunt suspecte a fi substanţe interzise, acestea au fost ridicate şi transmise Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: