Testele pentru personalul medical trebuie să ajungă vineri la Buzău

Testele pentru personalul medical trebuie să ajungă vineri la Buzău

Preşedintele CJ Buzău anunţă că joi ar urma să ajungă la Buzău o parte dintre materialele de protecţie comandate, iar vineri vor ajunge şi testele destinate personalului medical.

Ştiri pe aceeaşi temă


„Consiliul Judeţean Buzău îşi pune la dispoziţie toate resursele în lupta cu această pandemie!”, a scris Petre Emanoil Neagu pe pagina sa de socializare. 

„Plenul Consiliului Judeţean a validat astăzi Dispozitia Preşedintelui CJ privind alocarea sumei de 1.000.000 lei către Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
Astăzi va ajunge la Buzău prima parte a comenzii de materiale de protecţie, iar mâine vor sosi testele pentru personalul medical.
Managerul SJU Buzău, dl Claudiu Damian şi toate cadrele medicale fac eforturi deosebite, iar noi îi susţinem cu toate resursele materiale de care au nevoie pentru a se proteja şi pentru a trata şi salva vieţile celor afectaţi! 
Sunt recunoscător societăţii civile şi mediului de afaceri, care ne-au arătat că sunt alături de noi în această luptă! Împreună vom reuşi!„, a scris Neagu pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: