Teribilistul prins zilele trecute cu peste 200 km/h a provocat astăzi un accident cu şase răniţi

Teribilistul prins zilele trecute cu peste 200 km/h a provocat astăzi un accident cu şase răniţi

Palma primită de la poliţişti, săptămâna trecută, când i-au suspendat permisul după ce a fost prins conducând pe DN2 E85 cu 218 km la oră, nu l-a astâmpărat pe un şofer de 19 ani din Râmnicelu. Viteza excesivă şi imprudenţa la volan l-au împins pe tânărul teribilist să provoace marţi un accident soldat cu rănirea a şase persoane. Avea permisul reţinut iar înaintea accidentului fusese prins cu 106 km/h în localitate.

Ştiri pe aceeaşi temă


Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 16.00 pe DN 1B, în zona satului Dealul Viei. Au fost implicate o autoutilitară condusă de tânărul din Râmnicelu şi un Cielo în care se aflau mai multe persoane. 

Cele două vehicule se deplasau dinspre Mizil către Buzău iar accidentul s-a produs în momentul în care autoturismul Cielo vira stânga spre Dealul Viei.

Autorurismul a vost lovit puternic de duba care venea cu viteză din spate şi efectua manevra de depăşire. Vinovat de producerea evenmentului se face şoferul dubei care circula cu viteză şi s-a angajat în depăşirea autoturismului care avea semnalizarea în funcţiune, potrivit martorilor. 

Şoferul vinovat circula în baza unei dovezi valabile 15 zile, emise de poliţie după ce săptămâna trecută i-a fost reţinut permisul pentru exces de viteză. Conducea un bolid pe DN2 E85 cu 218 km la oră. Atunci, şoferul care avea permis de doar câteva luni a fost amendat cu 2.900 lei şi a rămas pieton pentru 90 de zile.

Dovada inconştienţei o reprezintă faptul că înaintea accidentului de astăzi şoferul dubei fusese prins de poliţie rulând cu 106 km/h în localitate. O persoană a rămas încarcerată iar alte cinci au solicitat îngrjire medicală. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările