Ofertă variată de mărţişoare, pentru toate buzunarele, în târgul din centrul Buzăului

Ofertă variată de mărţişoare, pentru toate buzunarele, în târgul din centrul Buzăului

Buzoienii care păstrează tradiţia mărţişorului au posibilitatea, şi în acest an, să cumpere micile simboluri ale primăverii, din târgul organizat în centrul oraşului. Un cort destinat comerţului cu mărţişoare a fost amenajat în Piaţa Dacia şi va fi deschis până de 8 martie.


Mulţi comercianţi şi-au etalat deja marfa în standuri. Au fost scoase la vânzare mărtişoare cu forme şi mărimi diferite, aduse din import dar şi din atelierele unor artizani locali.

Cele confecţionate manual sunt realizate din variate materiale, inclusiv din flori uscate, iar principala calitate a mărfii expuse anul acesta, spun cei care au prospectat piaţa, este preţul mic. Unele mărţişoare costă şi cincizeci de bani.

Desi oferta de mărţişoare este bogată, clienţii studiază bine marfa înainte să cumpere. Unii aleg bijuterii din argint, ori brăţări cu zodii, alţii preferă mărţişoare mai simple.

Soluţia amplasării cortului în centrul oraşului, pentru comercianţii de mărţişoare, a fost adoptată în urmă cu trei ani, odată cu începerea lucrărilor de reamenajare  a centrului vechi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările