Tânără de 22 de ani, forţată să se prostitueze. Poliţiştii au pus capăt calvarului provocat de doi proxeneţi

Tânără de 22 de ani, forţată să se prostitueze. Poliţiştii au pus capăt calvarului provocat de doi proxeneţi

Poliţişti de investigaţii criminale împreună cu poliţişti de la Secţia de poliţie rurală Pogoanele şi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Buzău au efectuat patru percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism.

Ştiri pe aceeaşi temă


Activităţile au fost desfăşurate în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău.

Au fost puse în aplicare trei mandate de aducere pentru un tânăr de 28 de ani din C.A. Rosetti şi două tinere de 24, respectiv 22 de ani din Ruşeţu, aceştia fiind conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău pentru continuarea cercetărilor.

Începând cu anul 2017, tânărul de 28 de ani ar fi determinat-o şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către tânăra de 24 de ani, obţinând aproximativ 300.000 de lei. 

Totodată, din verificări a rezultat că începând cu luna aprilie 2019, cei doi ar fi determinat-o pe tânăra de 22 de ani să practice prostituţia în vederea obţinerii de foloase materiale.

Faţă de tânărul de 28 de ani şi tânăra de 24 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, urmând a fi prezentaţi parchetului în vederea dispunerii măsurilor legale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: