Tânăra din Buzău găsită carbonizată în casă, omorâtă de fostul iubit

Tânăra din Buzău găsită carbonizată în casă, omorâtă de fostul iubit

Un tănăr, în vârstă de 21 de ani, din Buzău, a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru omor calificat, în urma anchetei în cazul tinerei care a murit în incendiul de sâmbătă dimineaţă. Este vorba despre fostul iubit al fetei, care ar fi recunoscut că a dat foc intenţionat apartamentului fetei, folosind benzină.

Ştiri pe aceeaşi temă


Necropsia va evidenţia dacă tânăra era moartă deja sau a decedat ulterior, în incendiu. Duminică va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

Moartea fetei ar fi rezultatul unor neînţelegeri dintre Valentina şi fostul său iubit, cel bănuit acum de crimă. 

Vineri noapte, în urma unor discuţii legate de apropierea dintre Valentina şi actuala iubită a acestuia, Anisia, acesta ar fi dat foc apartamentului. 

Nu este clar dacă a lovit-o şi fata a căzut inconştientă, iar individul a încercat să-şi şteargă urmele.

Rezultatele necropsiei vor face lumină în acest caz. Mai mulţi martori au fost audiaţi sâmbătă, printre care şi actuala iubită a tânărului.

Dosarul morţii fetei de 21 de ani a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău în urma cercetărilor în apartamentul incendiat sâmbătă dimineaţă, existând suspiciuni privind imprejurările în care a survenit moartea tinerei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: