VIDEO Tânără de 21 de ani carbonizată în apartamentul în care ar fi dat o petrecere. Vecinii spun că au auzit certuri şi o bubuitură suspectă înainte de incendiu

VIDEO Tânără de 21 de ani carbonizată în apartamentul în care ar fi dat o petrecere. Vecinii spun că au auzit certuri şi o bubuitură suspectă înainte de incendiu

Tânăra de 21 de ani care a murit în incendiul care i-a mistuit apartamentul FOTO Arhivă personală

O tânără a murit sâmbătă dimineaţă, 23 februarie, într-un incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul nouă al unul bloc de pe Bulevardul Bălcescu, vizavi de sediul Consiliului Judeţean Buzău. Peste 30 de persoane au fost evacuate din locuinţe, în zorii zilei. Flăcările se manifestau violent ieşind pe fereastra apartamentului incendiat.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 15.30 Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au preluat cercetările în cazul tinerei găsite carbonizată sâmbătă dimineaţă în apartamentul său din municipiu. Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, ancheta a fost preluată de procurori deoarece există suspiciuni asupra modului în care tânăra a murit. Până acum au fost audiate mai multe persoane: vecini, prieteni, apropiaţi ai fetei, însă nu a fost făcută nicio reţinere. Există însă suspiciunea că apartamentul ar fi fost incendiat, probabil cu benzină.
 

Ştirea iniţială:
 
Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o scară de salvare la înălţime, cu un echipaj SMURD şi cu o autospecială de stingere. La faţa locului a sosit şi o şi Ambulanţă. 
 
Pentru că nu s-a putut interveni cu autospeciala la înălţime din cauza castanilor care nu au permis apropierea maşinii pompierilor de bloc, s-a acţionat prin interiorul blocului fiind spartă uşa apartamentului aflat în flăcări. 
 
În interior pompierii au dat peste un cadavru carbonizat. Imediat, a fost decalnşată o anchetă pentru stabilirea cauzelor incendiului şi împrejurările în care persoana carbonizată a decedat.
 
 
Potrivit locatarilor, victima este o tânără de 21 de ani, care stătea singură, deoarece mama ei lucrează în Italia.  
 
Vineri seara ar fi organizat o petrecere în apartamentul de la ultimul etaj iar conform unor vecini, în timpul nopţii, din locuinţă s-ar fi auzit certuri şi o bubuitură. Apartamentul a ars complet, pompierii caută acum sursa incendiului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: