Tânără de 19 ani, moartă în urma unui grav accident

Tânără de 19 ani, moartă în urma unui grav accident

În urma accientului, o tânără a murit iar alţi doi pasageri ai maşinii au suferit răni grave

O clipă de neatenţie la volan a făcut ca o tânără să îşi piardă viaţa în urma unui grav accident produs în week-end pe raza comunei Smeeni. Şoferul maşinii în care se afla tânăra a pierdut controlul asupra direcţiei, maşina a ieşit în afara şoselei şi s-a răsturnat. Alţi doi tineri care se aflau în maşină au fost grav răniţi în urma accidentului şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă.


Accidentul rutier a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 4, pe DJ 203 D, pe raza comunei Smeeni, în momentul în care cinci tineri, cu toţii îmbarcaţi într-un autovehicul marca Skoda, se întorceau de la o petrecere. La un moment dat, şoferul, un tânăr de 19 ani, din comuna Ţinteşti, a pierdut controlul asupra direcţiei, maşina a ieşit în afara şoselei şi s-a răsturnat pe câmp. 

Una dintre victimele teribilului accident a murit la câteva ore după ce a fost transportată la spital. Este vorba despre o tânără de 19 ani, din municipiul Buzău, care nu a mai putut fi salvată de medicii de la Spitalul Judeţean Buzău. Fata suferit răni grave şi s-a stins pe patul de spital la câteva ore după ce a fost adusă.

În afara ei, alţi doi pasageri din Skoda, doi tineri, de 22, respectiv 24 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Şoferul care se afla la volan în momentul producerii accidentului nu era în stare de ebrietate, însă, chiar şi aşa, el va fi cercetat penal pentru omor din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările