VIDEO Strigăt de ajutor al unei mame, pentru salvarea micuţului ei diagnosticat cu tumoră de trunchi cerebral

VIDEO Strigăt de ajutor al unei mame, pentru salvarea micuţului ei diagnosticat cu tumoră de trunchi cerebral

Micuţul David, pe patul de spital

Viaţa unui băieţel de nici patru ani, din Buzău, depinde de semenii săi, cărora părinţii micuţului le cer ajutorul. David s-a născut în vara anului 2011, fiind un copil mult aşteptat de familie. A venit pe lume mai devreme şi, în primele săptămâni de viaţă, a trăit într-un incubator, sub privirile neputincioase ale părinţilor.

 
De la spitalul din Buzău a fost mutat pentru încă trei luni la un spital din Bucureşti, pentru recuperare. De atunci, David părea că nu mai are probleme de sănătate, spre bucuria familiei. 
 
În vara acestui an, însă, în urma unor investigaţii mai amănunţite, medicii au constatat că băieţelul are o tumoră de trunchi cerebral inoperabilă. Vestea a fost devastatoare pentru părinţi iar de atunci nimic nu îi împiedică să caute soluţii pentru a-i salva viaţa lui David. 
 
Micuţul a fost internat la Fundeni, unde a făcut deja două şedinţe de chimioterapie, dar medicul oncolog a stabilit că David trebuie să facă urgent radioterapie cu sedare. Părinţii au găsit o clinică la Debreţin, în Ungaria, unde au reuşit să îl ducă. Mai sunt trei săptămâni de tratament, apoi nimeni nu ştie ce va urma.
 
”Băieţelul meu de numai trei ani şi jumătate este condamnat la moarte. Niciun medic nu ne-a dat şanse. Avem speranţa doar în Dumnezeu şi în oamenii cu suflet mare că ne ajutaţi să îl salvăm pe David să îl pot îmbrăţişa în fiecare zi, să mă bucur de vocea lui, să îl aud mereu spunându-mi: te iubesc, mami. Am stat mai mult în spital, am făcut două cure de citostatice la Fundeni, dar în urma acestora tumora creşte. Medicul oncolog a spus că mai are scheme de tratament dar mult mai uşoare decât prima şi nu ştim cât ne vor ajuta”, ne-a precizat Mădălina Moldoveanu, mama lui David.
 
Cu ajutorul unor donaţii din partea binevoitorilor, familia va avea şansa să spere în continuare la salvarea copilului. Părinţii aşteaptă, în primul rând, soluţii de la oameni care au mai trecut prin astfel de necazuri sau chiar de la specialişti. ”Dacă nu putem rezolva în România, poate cu ajutorul oamenilor cu suflet mare putem ajunge la o clinică din afara ţării, să îi dăm o nouă şansă la viaţă lui David. Va rog din suflet, ajutaţi-ne cu orice informaţie, orice sfat, orice persoană de contact care a avut o asemenea problemă, orice nume de medic”, ne-a transmis mama lui David.
 
Toţi cei care vor să ofere un sprijin financiar pentru salvarea buzoianului o pot face în contul RO39BTRL 010012 01767445XX deschis pe numele mamei, Moldoveanu Mihaela Mădălina, la Banca Transilvania. Pentru alte detalii şi sugestii puteţi suna la telefon 0752313404.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările