Start cu dreptul în noul campionat al ligii secunde de handbal feminin pentru SCM Gloria Buzău

Start cu dreptul în noul campionat al ligii secunde de handbal feminin pentru SCM Gloria Buzău

Debut în noul sezon al Ligii secunde de handbal feminin. Cu o nouă denumire dar cu un lot mai slab decât cel de anul trecut, Sport Club Municipal Gloria Buzău a debutat cu o victorie, pe teren propriu, scor 28-25, în faţa formaţiei Neptun Constanţa.


Într-un meci disputat miercuri seară, la Sala Sporturilor, în prima etapă a Diviziei A, echipa pregătită de Romeo Ilie s-a impus cu scorul de 28-25 în faţa formatiei Neptun Constanţa.
 
Diferenţa putea fi mult mai mare în favoarea gazdelor, în condiţiile în care echipa buzoiană a condus meciul cu autoritate, tabela de marcaj înregistrând, la un moment dat, în ultimele 10 minute, şi o diferenţă de 9 goluri în favoarea buzoiencelor. Pe final însă, SCM Gloria a mai redus din turaţie, permiţând dobrogencelor să plece de la Buzău cu un scor mai strâns. 

În meciul de miercuri şi-au făcut debutul în echipa buzoiană şi noile jucătoare, cel mai mult ieşind în evidenţă experimentata Alina Horjea, principala marcatoare a gazdelor, cu 11 reuşite. Sâmbătă, Divizia A programează deja a doua etapă, în care SCM Gloria Buzău va întâlni, la Plopeni, formaţia locală Activ, o veche cunoştinţă a grupării buzoiene din sezoanele trecute dar şi din numeroasele meciuri amicale disputate în ultimii ani. 
citeste totul despre: