Stâlp pus la pământ de bolidul cu care se deplasau trei teribilişti

Stâlp pus la pământ de bolidul cu care se deplasau trei teribilişti

Arhivă

Trei tineri au fost implicaţi, joi, în zorii zilei, într-un accident de circulaţie soldat cu rănirea a doi dintre ei şi distrugerea unui stâlp de electricitate. Evenimentul a avut loc pe strada Lăstunului, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo. În urma impactului cu stâlpul, zeci de locatari din zonă au rămas fără curent electric.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lăstunului, un tânăr de 28 de ani din Buzău nu a adaptat viteza la carosabilul umed, iar maşina s-a lovit de un stâlp.
 
Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi pasageri în vârstă de 15, respectiv 25 de ani, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.
 
În urma impactului cu stâlpul, aproape o sută de locatari din zonă au rămas fără curent electric. Pentru reconectarea abonaţilor la reţea a fost nevoie de înlocuirea stâlpului de electricitate.
 
În cursul zilei de miercuri, poliţiştii rutieri au aplicat 160 de sancţiuni şi au reţinut patru premise de conducere.
 
Un număr de 86 dintre contravenienţi au fost conducători auto, iar 36 dintre aceştia au fost sancţionaţi după ce au apăsat „prea mult” pedala de acceleraţie, însă în niciuna dintre aceste situaţii nu s-a impus şi luarea măsurii tehnico-administrative de reţinere a permisului de conducere.
 
Fără permis au fost lăsaţi, însă, pentru o perioadă de 30 de zile, patru conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor sau nu au respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric.
 
Tot miercuri, poliţiştii rutieri au sancţionat 22 de pietoni, 16 biciclişti şi 12 căruţaşi care au încălcat regulile de circulaţie.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: