Spaţii suplimentare pentru carantinarea persoanelor cu risc pentru transmiterea infecţiei cu noul coronavirus

Spaţii suplimentare pentru carantinarea persoanelor cu risc pentru transmiterea infecţiei cu noul coronavirus

Un spaţiu pentru carantinarea persoanelor asimptomatice va fi amenajat în incinta secţiei Infecţioase a Spitalului Judeţean Buzău. Spaţiul respectiv, care va fi amenajat şi dotat corespunzător de către Consiliul Judeţean Buzău, în regim de urgenţă, se adaugă, astfel, la centrul de carantină amenajat deja la Tabăra de la Arbănaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă


De asemenea, două construcţii modulare aflate în proprietatea Instituţiei Prefectului – Judeţul Buzău vor fi igienizate şi amenajate cu sprijinul Consiliului Judeţean pentru a fi puse la dispoziţie în caz de necesitate.

O construcţie modulară, aflată în proprietatea Instituţiei Prefectului Judeţului Buzău, a fost amplasată la intrarea în UPU şi va fi igienizată şi amenajată de către Consiliul Judeţean Buzău pentru a fi folosită în caz de necesitate.

Direcţia de Sănătate Publică Buzău şi Spitalul Judeţean de Urgenţă vor asigura personalul medical şi materialele sanitare necesare acestor spaţii, precum şi hrana necesară atunci când situaţia o impune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: