Sistemul american de rachete sol-sol HIMARS, în parada de la Buzău VIDEO

Sistemul american de rachete sol-sol HIMARS, în parada de la Buzău VIDEO

Foto I. Bunilă

Mii buzoienii au ţinut să fie prezenţi pe Calea Eroilor, la festivitatea organizată de Ziua Naţională a României. Un ceremonial religios a dechis seria de evenimente din municipiul Buzău.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
A urmat o paradă militară impresionantă. 
 
Peste 400 de militari din Garnizoana Buzău, jandarmi, poliţişti şi pompieri au defilat în faţa buzoienilor cu tehnica din dotare: 70 de mijloace de luptă şi autospeciale. 
 
De asemenea, mai multe formaţii de avioane şi elicoptere au survolat Calea Eroilor.
 
În premieră, publicului buzoian i-a fost prezentat sistemul american de rachete sol-sol HIMARS, rachete cu rază mare de acţiune, care pot lovi ţinte chiar din afara ţării.
 
Parada militară organizată la Buzău de Ziua Naţională s-a încheiat cu marşul sportivilor militari de la Baza Aeriană Boboc, care au plecat dimineaţă de la Boboc şi au alergat până pe Calea Eroilor, în cinstea sportivilor şi a sportului.
 
Potrivit organizatorilor, peste 5.000 de buzoieni au asistat la parada militară care s-a desfăşurat pe Calea Eroilor din municipiul Buzău. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi: 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările