Sinucigaşul de la podul Mărăcineni este un elev al Liceului de Arte. Se pregătea să devină solist de muzică populară

Sinucigaşul de la podul Mărăcineni este un elev al Liceului de Arte. Se pregătea să devină solist de muzică populară

A fost identificat tânărul care s-a sinucis marţi dimineaţă pe podul de la Mărăcineni. Este vorba despre un adolescent de 17 ani, din Lopătari, elev la Liceul de Arte din Buzău, la clasa de canto popular.

Ştiri pe aceeaşi temă


Adrian B. locuia în Buzău cu chirie alături de fratele mai mare, în comuna Mărăcineni. El a fost văzut luni seară, în zona podului, de mai mulţi martori iar de atunci nimeni nu a mai avut veşti de la el.

Mama adolescentului s-a alarmat după ce nu l-a mai putut contacta de luni seară.  Ulterior, în urma articolelor de presă, familia a intrat în legătură cu autorităţile iar adolescentul a fost identificat.

Colegii de clasă şi familia sunt în stare de şoc. Conform acestora nimic nu a prevestit această tragedie. 

”Doar ce am terminat de cântat împreună duminică seara....a plecat vesel bucuros spre oraş zicându-mi să îl aştept vineri la mine să repetăm,în această dimineaţă mi sa sfîşiat sufletul când l-am vazut pe youtube spânzurat de podul de la mărăcineni”, a scris Florentin pe Facebook.

”Îl ştiam băiat talentat şi serios. A învăţat la noi la şcoală la Plaiul Nucului. Cânta în fiecare an la sărbătoarea comunei noastre”, a spus şi Vasile Lefter, primarul din Lopătari.

Tânărul a fost găsit spânzurat astăzi dimineaţă de grinzile metalice. Pentru eliberarea lui din ştreang, pompierii s-au chinuit minute în şir. Anchetatorii au apreciat că decesul ar fi survenit înainte de miezul nopţii. Nu a avut actul de identitate asupra sa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările