Seria balurilor caritabile, reluată de Crucea Roşie Buzău. Din fonduri, va fi cumpărată o maşină

Seria balurilor caritabile, reluată de Crucea Roşie Buzău. Din fonduri, va fi cumpărată o maşină

Crucea Roşie Buzău reia seria balurilor caritabile menite să sporească fondurile necesare dezvoltării asociaţiei. După o pauză de peste un deceniu, a fost programat un astfel de eveniment pentru data de 4 octombrie, de la ora 19.00, la Conacul Trandafirilor din Crâng.

Ştiri pe aceeaşi temă


Respectând ţinuta impusă de tematica petrecerii, cei interesaţi sunt aşteptaţi să participaţi la o reeditare a balurilor interbelice. 

Prezenţa este condiţionată de o donaţie minimă ce va fi anunţată din timp. Unul dintre obiectivele acestui eveniment este colectarea unei sume de bani cu ajutorul căreia să fie cumpărat un autovehicul pe care Crucea Roşie Buzău să-l folosească pentru transportul donaţiilor umanitare către cei aflaţi în nevoie.

”Programul este deosebit în tot! Veţi avea parte de surprize , o tombolă tematică , muzică bună, un ambient special, decoruri de epocă, şi totul se va desfăşura în atmosfera anilor 20…. Înscrierea pentru participare urmează a se anunţa din timp! Cu banii strânşi ne-am propus să achiziţionăm un mijloc de transport, atât de necesar organizaţiei noastre. Cu el vom facilita deplasările în vederea colectării şi distribuirii de ajutoare”, anunţă Crucea Roşie Buzău pe pagina sa de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: