Sejur de Revelion cu doar 100 euro

Unele oferte ale agenţiilor de turism sunt greu de refuzat, mai ales că trei zile în Austria costă câteva sute de lei. Unii şi-au făcut rezervări pentru a petrece noaptea dintre ani cu câteva luni înainte, profitând atât de reduceri, cât şi de siguranţa că petrec în locurile pe care le doresc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar dacă recesiunea şi-a pus amprenta pe buzunarele buzoienilor, aceştia nu fac rabat de la locurile foarte bune şi renumite pentru petrecerea Revelionului.

Ei se arată exigenţi atunci când vine vorba despre destinaţiile de vacanţă, iar majoritatea a preferat, pentru acest sfârşit de an, staţiunile de schi de peste hotare.

„Pentru petrecerea Revelionului, cei mai mulţi dintre clienţii noştri au ales staţiunile de schi din Austria. Majoritatea pleacă pentru trei- patru nopţi şi în acest timp îşi petrece şi Revelionul şi schiază. Am avut câteva cereri şi pentru Elveţia, Italia sau Spania", ne-a spus Doru Brătulescu, administratorul unei agenţii.

Oferte pe ultima sută de metri

Buzoienii care încă nu s-au hotărât unde petrec noaptea dintre ani sau care nu au avut bani prea mulţi la dispoziţie, pot profita de ofertele lansate de agenţiile de turism pe ultima sută de metri. „Acum, cu câteva zile înainte, avem oferte foarte bune. De exemplu, trei nopţi de cazare în Austria costă 100 de euro pentru o familie", a adăugat Doru Brătulescu.

Cei care vor să petreacă un Revelion autentic românesc pot merge într-una dintre staţiunile montane de pe Valea Prahovei, mai ales că pensiunile încă nu au fost rezervate în întregime. Preţul unui sejur în Sinaia sau Predeal pleacă de la 500 de lei până la 8.000 de lei.

Dar pentru că veniturile buzoienilor au scăzut considerabil în acest an de criză, cei mai mulţi dintre aceştia petrec Revelionul acasă sau în centrul oraşului.

„Anul acesta, nu plec pentru că nu am prea mulţi bani la dispoziţie. Am invitat câţiva prieteni la mine, la miezul nopţii vom veni în Piaţa Dacia", ne-a zis Loredana Iancu, o buzoiancă de 31 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările