VIDEO Secţie a Spitalului Judeţean Buzău, evacuată din cauza unui incendiu

VIDEO Secţie a Spitalului Judeţean Buzău, evacuată din cauza unui incendiu

Au fost clipe de groază, marti după amiază, la intrarea în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. Un foc izbucnit la acoperişul rampei de intrare în UPU i-a alertat pe angajaţii secţiei, care au evacuat de urgenţă toţi pacienţii din secţie. Nimeni nu a fost rănit în urma incendiului.

 
Incendiul a izbucnit în jurul orei 13:30. Cadrele medicale ale Spitalului Judeţean Buzău au sunat imediat la 112 şi au anuţat că iese fum din acoperişul rampei de acces în Unitatea Primiri Urgenţe. 

La scurt timp după apelul la 112, la faţa locului au sosit mai multe autospeciale ale pompierilor militari.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul în doar câteva minute. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit în urma incendiului. La faţa locului a ajuns şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu. 

Toţi cei 32 de pacienţi aflaţi în secţia de urgenţe în momentul izbucnirii flăcărilor au fost evacuaţi în curtea spitalului.

Pompierii urmează să stabilească acum cauza exactă a izbucnirii incendiului de la Spitalul Judeţean. Din primele cercetări, reiese că incendiu a izbucnit în podul acoperişului de la UPU, unde erau depozitate diverse materiale, unele uşor inflamabile.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: