Se vrea mai aproape de clienţi. Compania de Apă anunţă că deschide puncte de lucru în tot judeţul

Se vrea mai aproape de clienţi. Compania de Apă anunţă că deschide puncte de lucru în tot judeţul

Conducerea operatorului regional de apă a anunţat că nu va face angajări pentru noile puncte de lucru, fiind folosit pentru deservirea acestora personal deja existent în organigrama societăţii.


Noile puncte de lucru ale Companiei de Apă Buzău vor fi amenajate în localităţile Măgura, Ciuta, Năeni, Finţeşti, Cozieni, Padina şi Calvini. 

Decizia a fost luată în şedinţa Adunarii Generale a Actionarilor Companiei de Apă Buzău, care a avut loc la începutul săptămânii. 

Personalul care va asigura funcţionarea celor şapte noi puncte de lucru este cel care a deservit până acum reţeaua de apă şi serviciul de furnizare a acestuia în cele şapte localităţi. În caz de nevoie, vor fi detaşaţi temoparar angajaţi ai companiei de la alte puncte de lucru.

Amenajarea noilor puncte de lucru se va realiza începând cu anul viitor, costurile aferente fiind incluse în bugetul companiei pe anul 2018. 

Tot în cadrul şedinţei Adunarii Generale a Actionarilor Companiei de Apă Buzău s-a mai hotărât inventarierea tuturor activelor pe care compania le deţine în cele şapte localităţi unde vor apărea noile puncte de lucru.


citeste totul despre: