SCM Gloria Buzău, noul club sportiv al Primăriei, are un buget pe care se va baza până la sfârşitul acestui an

SCM Gloria Buzău, noul club sportiv al Primăriei, are un buget pe care se va baza până la sfârşitul acestui an

La peste 2,7 milioane de lei se ridică bugetul alocat din bani publici către SCM Gloria Buzău, noua entitate sportivă a oraşului. Cei mai mulţi bani s-au îndreptat către secţia de rugby.


Marţi, în şedinţa Consiliului Local, a fost aprobat bugetul noului club sportiv al Primăriei Buzău. În total, Sport Club Municipal Gloria Buzău va beneficia de un buget de 2.766 milioane de lei, dintre care 577.000 de lei vor ajunge la secţia de rugby, 480.000 de lei, la cea de handbal feminin, iar 150.000 de lei, la cea de fotbal. De menţionat că echipa de rugby şi handbal evoluează în liga a doua, iar cea de fotbal, în liga a patra. 

În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la sediul Primăriei, omul de afaceri Vasile Niţă, preşedintele SCM Gloria Buzău, a prezentat şi conducătorii secţiilor din cadrul noului club. Astfel, secţia de rugby va fi condusă de Constantin Moroianu, Bogdan Radu, pe cea de handbal feminin, George Ciubotaru - tenis de masă, Alina Ene - aeromodelism, Ion D. Popescu - şah şi Dumitru Tudorie - atletism. 

La secţia de fotbal nu a fost desemnat încă nici un conducător, în cărţi pentru a prelua această funcţie fiind un fost jucător al Gloriei, George Timiş. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările