Scandal între romi, în Piaţa Centrală, aplanat de un jandarm aflat la cumpărături

Scandal între romi, în Piaţa Centrală, aplanat de un jandarm aflat la cumpărături

Intervenţia unui jandarm a făcut ca un conflict izbucnit între două familii de romi, vineri dimineaţă, în Piaţa Centrală din municipiul Buzău să nu degenereze. Militarul, aflat în timpul liber, a imobilizat un bărbat care flutura un cuţit în faţa unor cetăţeni cu care se certa în Piaţa Centrală.


În timp ce se afla la cumpărături, jandarmul a observat câteva persoane care se certau, una dintre acestea având în mână un cuţit. 

Potrivit Biroului de Presă al Inspectortului de Jandarmi Buzău, „fără să ezite, jandarmul a apelat 112 şi a acţionat pentru dezarmarea şi imobilizarea agresorului, care a fost ţinut la pământ până la sosirea primului echipaj de ordine publică”. 

La faţa locului a fost chemată de urgenţă o ambulanţă, care l-a preluat pe bărbatul plin de sânge şi l-a dus la spitalul din Buzău. Celălalt bărbat a fost luat cu duba poliţiei, împreună cu alţi câţiva membri ai familiilor turbulente.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: