Scandal între romi, în comuna buzoiană Calvini, soldat cu trei răniţi. Poliţiştii şi jandarmii au intervenit

Scandal între romi, în comuna buzoiană Calvini, soldat cu trei răniţi. Poliţiştii şi jandarmii au intervenit

Mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi au fost solicitate, vineri seara, să aplaneze un scandal iscat într-o familie de romi din satul Bâscenii de Sus, comuna Calvini. Un bărbat de 62 de ani a ajuns la spitalul din Nehoiu cu răni la cap şi torace, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap şi tăiat cu cioburi. Alţi doi bărbaţi implicaţi în altercaţie au ajuns la urgenţe.

Ştiri pe aceeaşi temă


UPDATE Doi bărbaţi au fost reţinuţi în urma scandalului de vineri seară dintr-o familie de romi din Bâscenii de Sus, comuna Calvini. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Potrivit Poliţiei, în data de 08.03.2019, în  jurul orei 19:30, s-a sesizat pe sistemul 112 că în satul Bascenii de Sus, comuna Calvini, judeţul Buzău este în desfăşurare un conflict intre mai multe persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipajul de ordine publică de la Secţia Cislău. 

Din primele verificări a rezultat că, urmare unui conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 62 de ani prezintă mai multe leziuni provocate prin înţepare/ înjunghiere la nivelul gâtului şi în zona pieptului, acesta fiind transportat la Spitalul Nehoiu.

”Unul dintre ei are o plagă la cap prin lovire cu o sticlă, cel de-al doilea a fost tăiat cu un cuţit în zona gâtului iar al treilea a fost lovit. Cel cu lovitură la cap o să stea la urgenţe până dimineaţă iar ceilalţi doi primesc trimitere la medicină legale şi vor fi externaţi în această noapte”, ne-a declarat dr. Sergiu Remişovschi, directorul Spitalului din Nehoiu. 

În zonă au fost de asemenea dirijate o grupă din cadrul S.A.S. şi o echipă a I.J.J. Buzău, fiind constituită echipa operativă de la nivelul Serviciului de Investigatii Criminale pentru continuarea cercetărilor.

 Zona rămâne în continuare supravegheată pentru evitarea unor situaţii de escaladare a stării conflictuale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: