Sare din nou peste 20 numărul cazurilor de COVID-19 raportate în 24 de ore la Buzău

Sare din nou peste 20 numărul cazurilor de COVID-19 raportate în 24 de ore la Buzău

Arhivă

Judeţul Buzău înregistrează un nou salt îngrijorător al numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, în judeţ au mai fost confirmate 25 cazuri de infectare cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă


Unul dintre cazurile raportate pe 24 iunie, la nivelul judeţului Buzău, a fost atribuit judeţului în care pacientul a fost testat şi diagnosticat. 

Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 1 an şi 83 de ani şi au fost internaţi, atât la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. 

Patru dintre aceşti pacienţi s-au testat din proprie iniţiativă, în cadrul unor laboratoare private. Din fericire, în ultimele 24 de ore, niciun cadru medical din Spitalul Judeţean nu a mai fost confirmat cu coronavirus.

Conform autorităţilor sanitare, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 467, 250 de persoane fiind declarate vindecate şi externate. 

În prezent, în judeţul Buzău, se află în carantină un număr de 16 de persoane, iar pentru alte 1.108  persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările