S-a desemnat conducerea Biroului Electoral Judeţean pentru alegerile parţiale din 25 mai

S-a desemnat conducerea Biroului Electoral Judeţean pentru alegerile parţiale din 25 mai

Tragerea la sorţi a avut loc la Tribunalul Buzău

Judecătoarea Angelica Miu va conduce Biroul Electoral Judeţean care va gestiona alegerile locale parţiale din judeţul Buzău, iar judecătorul Mihail Stănescu o va seconda, ca locţiitor. Cei doi au fost desemnaţi astăzi în cadrul unei trageri la sorţi care a avut loc la Tribunalul Buzău.

 
Până miercuri după-amiază, partidele parlamentare trebuie să propună reprezentanţii care vor completa Biroul Electoral Judeţean. Calendarul mai prevede ca, până la finele lunii mai, să fie aleşi membrii birourilor electorale din fiecare circumscripţie.
 
Una dintre cele mai importante etape - cea a depunerii candidaturilor- se va încheia pe 5 mai. Spre deosebire de alte tururi de scrutin, alegerile locale parţiale vor avea alocate doar 15 zile de campanie electorală.
 
În 25 mai vor fi chemaţi la urne, pentru a-şi alege primarul sau consilierii locali, cetăţenii cu drept de vot din oraşul Pogoanele, precum şi din comunele Calvini, Valea Râmnicului şi Ziduri.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: