Reţinere în cazul scandalului între romi, la o discotecă din Buzău. Bătaia a pornit de la o dedicaţie

Reţinere în cazul scandalului între romi, la o discotecă din Buzău. Bătaia a pornit de la o dedicaţie

Un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, din Prahova, a fost reţinut, în cazul scandalului produs duminică dimineaţă, la clubul No Limit din municipiul Buzău. Unul dintre prahoveni a folosit un pistol tip Airsoft, armă ce nu este supusa autorizării şi a tras două focuri în plan vertical, niciunul nefiind vătămat.

Ştiri pe aceeaşi temă


În dimineata zilei de 7 aprilie, în jurul orei 05.30, în zona unui club de pe raza municipiului Buzău a avut loc un conflict spontan între patru buzoieni pe de o parte şi şase prahoveni, de cealaltă parte. 

Din verificările efectuate se pare că incidentul s-ar fi produs pe fondul unor discuţii legate de unele dedicaţii muzicale. 

Unul dintre prahoveni a folosit un pistol tip Airsoft, armă ce nu este supusa autorizării şi a tras două focuri în plan vertical, niciunul nefiind vătămat. 

De îndată, poliţia judeţului Buzău a intervenit la faţa locului, identificându-i şi conducându-i la sediu. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice, iar un prahovean a fost reţinut de poliţisti pentru 24 de ore. Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: