Referendum Buzău - Ţinteşti: Marcel Ciolacu, nemulţumit de prezenţa la urne a buzoienilor VIDEO

Referendum Buzău - Ţinteşti: Marcel Ciolacu, nemulţumit de prezenţa la urne a buzoienilor VIDEO

Ciolacu a fost la la vot la ora 8.10

Însoţit de primarul Constantin Toma, preşedintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a mers dimineaţă să voteze la secţia amenajată în Şcoala Generală „Dionisie Romano”, din centrul oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
La ieşirea din secţia de votare, liderul Partidului Social Democrat a declarat că şi-ar dori ca reforma administrativă a României să înceapă la Buzău.
 
”Am răspuns apelului făcut de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma , să particip la acest exerciţiu democratic, unul dintre cele mai importante exerciţii democratice la care putem participa şi noi, locuitorii municipiului Buzău, respectiv să facem un Buzău mai mare. Un Buzău cu mai multe oportunităţi, cu locuri pentru tineri, cu noi locuri de muncă şi cred că este una dintre cele mai lăudabile acţiuni ale unui primar de mare municipiu”, a declarat Marcel Ciolacu, liderul PSD. 
 
Marcel Ciolacu s-a arătat nemulţumit de prezenţa la urne, în prima oră de la deschiderea secţiei de votare, după ce a aflat că înaintea sa nu veniseră la urne decât vreo zece persosne.
 
”Chiar dacă până la acest moment nu foarte mulţi buzoieni s-au prezentat la vot, vreau să-l felicit pe domnul primar pentru această iniţiativă şi sperăm ca până la ora 21.00 cât mai mulţi buzoieni să vină la vot. Reforma administrativă trebuie făcută în România, mi-aş dori mult să înceapă din Buzău, mai exact din municipiul Buzău”, a spus Ciolacu la ieşirea de la urne”, a spus Ciolacu.
 
 
După scurta declaraţie de presă, Ciolacu şi Toma au plecat împreună.
 
Peste 100.000 de persoane cu drept de vot din municipiul Buzău şi din comuna Ţinteşti sunt aşteptate duminică, între orele 7.00 şi 23.00, la secţiile de votare pentru a se exprima asupra unirii celor două unităţi administrativ-teritoriale.
 
Aceştia vor avea de răspuns cu DA sau NU la întrebarea „Sunteţi de acord cu unirea municipiului Buzău cu comuna Ţinteşti?”. În municipiul Buzău sunt amenajate 80 de secţii, iar în Ţinteşti, două. La vot sunt aşteptaţi un număr de 107.756 buzoieni. La Ţinteşti, sunt 3.597 persoane înscrise pe listele permanente.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările