Record de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, în judeţul Buzău

Record de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, în judeţul Buzău

Arhivă

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 69 de cazuri noi de COVID 19, 15 pacienţi fiind diagnosticaţi în laboratoare private de analize, iar 4 în unităţi sanitare din  alte judeţe.

Ştiri pe aceeaşi temă


Cei 69 pacienţi nou confirmaţi au vârste cuprinse între 6 luni şi 81 de ani.

De menţionat că 8 dintre noile cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost înregistrate în Secţia Psihiatrie III de la  Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, iar alte 19 cazuri în Secţia exterioară Ojasca de la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, secţie declarată focar de COVID-19 pe 18 octombrie.

Conform autorităţilor sanitare, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 3.403, 2.775 persoane fiind declarate vindecate şi externate.

De asemenea, 776 de persoane se află în carantină, iar 410 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei, este de 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările