Recompensă anunţată pe Facebook, pentru găsirea unui autoturism furat de pe o stradă din Buzău

Recompensă anunţată pe Facebook, pentru găsirea unui autoturism furat de pe o stradă din Buzău

Poliţia din Buzău a demarat, luni dimineaţă, cercetări pentru a afla cum a dispărut un BMW de pe strada Independenţei , acolo unde era parcat. Autoturismul în valoare de aproape 10.000 de euro, aflat în proprietatea unui om de afaceri, a fost dat în urmărire internaţională.

 
Buzoianul speră ca maşina să nu-i fie vândută pe bucăţi şi spune că oferă recompensă celor care-i pot da indicii care să îl ajute să o găsească.  
 
„S-a furat BMW 320/200 negru/Facelift .Nr de înmatriculare Bz 98 LUN.Este dat in urmărire internaţională.Daca cineva ne poate oferi un detaliu cât de mic, ne-aţi fi de mare ajutor. Oferim recompensa”, a scris pe Facebook Bogdan Luntraru, fiul proprietarului maşinii.
 
Anunţul privind furtul maşinii a stârnit numeroase reacţii din partea prietenilor virtuali ai păgubitei. ”Să nu o vândă pe bucăţi sau să-i dea jos plăcuţele!”, este unul dintre mesaje. 
 
Poliţia  Buzău a demarat cercetări în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: