Radare în cascadă, pe drumul european care leagă Muntenia de Moldova. 89 km/h a fost cea mai mare viteză surprinsă în localitate

Radare în cascadă, pe drumul european care leagă Muntenia de Moldova. 89 km/h a fost cea mai mare viteză surprinsă în localitate

Arhivă adevarul.ro

De la începutul anului şi până acum, numărul accidentelor rutiere înregistrate pe DN2 E85 a fost unul care i-a îngrijorat pe responsabilii Poliţiei Rutiere Buzău. Acesta este motivul pentru care, în această perioadă, poliţiştii de la Rutieră au intensificat acţiunile de control pe pe şoseaua europeană care leagă Muntenia de Moldova.


În urma unei acţiuni care a avut loc astăzi, zeci de şoferi au fost amendaţi pentru că au călcat pedala de acceleraţie mai mult decât permite legea.

Poliţia Rutieră Buzău a scos radarele pe cea mai periculoasă şosea din ţară, drumul european E 85, drum care leagă Muntenia de Moldova, şi unde se produc numeroase acidente rutiere. În sezonul concediilor, traficul pe drumul european este mai mare, la fel ca şi numărul de acidente. Nu mai puţin de cinci echipaje de poliţie dotate cu aparate radar au fost dispuse în „cascadă” pe şoseaua europeană, pe raza judetului Buzău.
 
”Am înregistrat într-adevăr un număr destul de mare de abateri pe linia vitezei excesive, sens în care noi urmărim să atragem atenţia tuturor conducătorilor auto de a respecta normele rutiere şi în principal această cauză care o reprezintă viteza excesivă sau neregulamentară.(…) Până în momentul de faţă, cea mai mare viteză înregistrată este de 89 de km/h în localitate”, a declarat cms. sef Silviu Dinu, şef Poliţia Rutieră Buzău.
 
Deşi Drumul European 85, care leagă Muntenia de Moldova, a fost „înţesat” astăzi de radare al Poliţiei, nu puţini au fost şoferii care au fost sancţionaţi de poliţiştii de la Rutieră pentru că au călcat pedala de acceleraţie mai mult decât permite legea.
 
Astfel de acţiuni pe drumul european E85 vor continua şi în perioada următoare, transmit poliţiştii buzoieni de la Serviciul Rutier.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: