Puţine locuri, anul acesta, la examenul de titularizare de la Buzău

Puţine locuri, anul acesta, la examenul de titularizare de la Buzău

Candidaţii sunt aşteptaţi să depună dosarele până la data de 19 mai

A început cursa pentru ocuparea posturilor didactice vacante din învăţământul preuniversitar însă oferta pentru dascălii din Buzău este săracă. Potrivit datelor publicate pe site-ul ministerului Educaţiei, la Buzău vor fi scoase la concurs 63 de catedre titularizabile.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Candidaţii sunt aşteptaţi să depună dosarele până la data de 19 mai, la unul dintre  cele două centre care vor găzdui examenul de titularizare, Colegiul Agricol „Dr. C. Angelescu” şi Liceul Teoretic „Al. Marghiloman”.
 
Cele mai multe catedre titularizabile sunt pentru profesorii cu specializare vocaţională, profil artistic. Este vorba despre posturi la Liceul de Artă „Margareta Sterian”, începând cu cele la arhitectură, arta actorului, canto, artă plastic, cele mai numeroase fiind pentru catedrele de muzică instrumentală, zece posture.
 
Tot la capitolul cele mai multe posturi la examenul din acest an se regăsesc catedrele de învăţător (14), engleză (8), matematică (6), educaţie fizică (4) şi limba română (3). La polul opus, se regăsesc catedrele de religie (1), biologie (1), franceză (1).
 
Organizarea şi desfăşurarea probelor practice/orale şi a inspecţiilor speciale la clasă va avea loc pe data 26 mai, iar pe 26 mai şi 27 iunie se va desfăşura proba scrisă. Primele rezultate vor fi afişate pe 21 iulie.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: