Prefectul Buzăului, acuzat că a efectuat o descindere ”abuzivă” la Casa de Pensii

Prefectul Buzăului, acuzat că a efectuat o descindere ”abuzivă” la Casa de Pensii

Tensiune între doamnele care conduc Prefectura şi Casa de Pensii Buzău, după ce Aurelia Mitrea, prefect al Buzăului, a efectuat un control fulger la Casa de Pensii, prin care a dorit să verifice neregulile din instituţie. Conducerea Casei susţine că acţiunea prefectului, fostă angajată a instituţiei, a fost una ilegală şi a anunţat că îi va face plângere penală pentru abuz în serviciu.

Ştiri pe aceeaşi temă


Directoare Casei de Pensii, Carmen Androne, s-a plâns că prefectul a cerut o situaţie pe ultimele şase luni privind activitatea Casei de Pensii, demers care ar fi necesitat o pregătire prealabilă. De aceea, ea a anunţat că va depune plângere penală pe numele Aureliei Mitrea, pe care o acuză că încearcă să îşi intimideze foştii colegi.

De cealaltă parte, prefectul judeţului spune că a fost doar într-o vizită de lucru la fostul ei loc de muncă. A anunţat, de asemenea, că va intensifica pe viitor controalele în instituţiile deconcentrate, pentru a se asigura de bunul mers al lucrurilor. 

Potrivit unora dintre angajaţii Casei de Pensii, fosta lor colegă, Aurelia Mitrea, ar fi nemulţumită de faptul că i s-ar fi cerut să îşi predea lucrările realizate pe postul pe care l-a deţinut timp de 12 ani. Aurelia Mitrea a cerut încetarea contractului de muncă cu Casa de Pensii după ce a obtinut postul de director adjunct la APIA, pe care îl va ocupa după ce va părăsi funcţia de prefect.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările