Pompierii au luptat trei ore cu flăcările care au distrus două hale industriale de la periferia Buzăului VIDEO

Pompierii au luptat trei ore cu flăcările care au distrus două hale industriale de la periferia Buzăului VIDEO

Sursa I. Bunilă

Pompierii au declanşat o anchetă pentru a depista cauzele incendiului care a distrus două depozite din zona industrială a Buzpului. Flăcări uriaşe au cuprins luni seară un depozit de mobilă de pe Şoseaua Spătaru, după care incendiul s-a extins la o hală alăturată.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă iar lupta cu flăcările a durat mai bine de trei ore.
 
Alarma a fost dată după ce un angajat al unui service auto a observat un fum gros care iese din depozitul de mobilă. Mai mulţi oameni au încercat să stingă incendiul cu extictoarele, însă fără succes. 
 
Flăcările s-au extins cu rapiditate la o hală învecinată, în care erau un depozit de haine dar şi mai multe birouri. 
 
”Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi, cu flacără deschisă, cu posibilitate de propagare la alte hale de birouri şi depozite”, a precizat mr. Cornel Tunsoiu, ofiţer ISU Buzău.
 
 
Flăcările au distrus în întregime depozitul de mobilă, dar şi hala învecinată. Misiunea pompierilor a fost una extrem de dificilă.
 
”În zonă nu avem hidranţi, vântul a adusfoarte mari probleme deoarece fumul bătea către noi, vizibilitate redusă”, a declarat mr. Cornel Tunsoiu, ofiţer ISU Buzău
 
După terminarea misiunii, pompierii au început o anchetă pentru a stabili cauza incendiului.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările