VIDEO Pompierii buzoieni au găsit cadavrul bărbatului pe care îl căutau de aseară într-un iaz din Gălbinaşi

VIDEO Pompierii buzoieni au găsit cadavrul bărbatului pe care îl căutau de aseară într-un iaz din Gălbinaşi

Arhivă adevarul.ro

Pompierii au reluat în zorii zilei căutările în iazul din satul Tăbărăşti, comuna Gălbinaşi, unde se crede că a dispărut un localnic de 43 de ani. Poliţia şi ISU au fost puse aseară în alertă de un telefon la 112 prin care familia bărbatului anunţa că acesta nu a mai ajuns acasă după ce fusese la scăldat.

 
UPDATE 09.45 Acţiunea de căutare a fost încheiată, după ce pompierii au găsit cadavrul bărbatului în iazul în care a intrat ieri să se răcorească.
 
Joi seară, în jurul orei 23,00, pompierii de la ISU Buzău au fost solicitaţi, prin apel la 112, să intervină în salvarea unui bărbat care se pare că a dispărut într-un iaz din localitatea Tăbărăşti, comuna Gălbinaşi. Un echipaj de căutare – salvare, cu o barcă pneumatică, a plecat spre locul unde se pare că bărbatul de 43 de ani s-ar fi înecat.
 
Cei care îl cunosc pe bărbat spun că l-au observat intrând în apă să se răcoreasca dar nu l-au mai văzut ieşind. Acţiunea de căutare a durat până în juruj orei 3.30, când a fost stopata din cauza apei tulburi care îngreuna vizibilitatea. În zori, la ora 5.30, căutările au fost reluate cu efective sporite. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: