Poliţiştii buzoieni îşi etalează tehnica în Parcul Crâng, de ziua lor

Poliţiştii buzoieni îşi etalează tehnica în Parcul Crâng, de ziua lor

Poliţiştii vor face şi exerciţii demonstrative

Poliţia Română aniversează, la data de 25 martie, 192 de ani de atestare documentară. Cu acest prilej, Inpectoratul de Poliţie Judeţean Buzău va organiza duminică, de la ora 16.00, în Parcul Crâng, o expoziţie de tehnică folosită în munca de zi cu zi a poliţiştilor.

 
Buzoienii care vor veni duminică în Parcul Crâng vor putea vedea, în cadrul unei expoziţii, cel mai nou laborator mobil folosit de Serviciul Criminalistic pentru realizarea cercetărilor la locul producerii unor evenimente, precum şi echipamentele de care dispun luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale. 
 
Poliţia Rutieră va aduce în parc şi echipaje angrenate zi de zi în activităţile de supraveghere şi control al traficului, inclusiv două motociclete, iar de la această prezentare nu vor lipsi echipele mixte, formate din poliţist-conductor şi câine de urmă, care îi vor încânta pe cei mici.
 
Pe toată perioada manifestării, poliţiştii Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii şi poliţiştii de proximitate vor distribui pliante cu materiale de prevenire şi vor informa cetăţenii cu privire la campaniile desfăşurate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău pentru combaterea şi prevenirea infracţionalităţii. 
 
Copiii se vor bucura de o atenţie deosebită din partea poliţiştilor, care le vor sta la dispoziţie pentru a le arăta autovehiculele şi a le răspunde la orice întrebări.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările