Poliţişti şi jandarmi, salvatorii unui orb rătăcit în zona Depoului CFR Buzău

Poliţişti şi jandarmi, salvatorii unui orb rătăcit în zona Depoului CFR Buzău

Bărbatul din Galaţi a aşteptat aproape două ore în groapa dintre linii

A coborât din tren înainte de gara Buzău şi s-a rătăcit. Este păţania unui gălăţean orb care a avut nevoie, în toiul nopţii, de ajutorul unor poliţişti şi jandarmi pentru a fi recuperat dintre liniile de cale ferată. Pentru a nu fi accidentat de locomotivele care făceau manevre în zona Depoului, bărbatul de 46 de ani s-a refugiat într-o groapă de un metru adâncime.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În noaptea de 23 spre 24 aprilie, poliţişti de la Transporturi Buzău au fost sesizaţi, printr-un apel primit la 112, cu privire la faptul că un bărbat cu deficienţe de vedere s-a rătăcit după ce a coborât dintr-un tren înainte de Staţia CFR Buzău, într-o staţie pe care nu o cunoştea.
 
Poliţiştii au luat legătura telefonic cu bărbatul respectiv, iar acesta le-a precizat că, după ce a coborât din trenul ce se deplasa pe relaţia Galaţi – Buzău, a traversat mai multe linii de cale ferată, timp în care au trecut pe lângă el mai multe trenuri. Bărbatul nu a putut indica locul în care se afla însă oamenii legii au stabilit Staţia Buzău Sud drept locul cel mai probabil în care ar fi putut coborî acesta. 
 
Imediat, în zonă a fost trimisă o echipă formată dintr-un poliţist de la Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi, un jandarm de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean şi un poliţist local, iar bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din Galaţi, a fost găsit la aproximativ 400 de metri de staţie, într-o groapă de aproximativ un metru adâncime, lângă liniile de cale ferată.
 
Gălăţeanul a fost condus la sediul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău, iar ulterior a fost preluat de rudele care îl aşteptau în Staţia CFR Buzău.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: