Poliţişti bătuţi de un fost coleg care se opunea încătuşării. Scena, sub privirile unui copil VIDEO

Poliţişti bătuţi de un fost coleg care se opunea încătuşării. Scena, sub privirile unui copil VIDEO

Captură video

Poliţiştii au mari bătăi de cap în misiunile lor, din păcate, chiar cu foşti colegi, oameni care ar fi trebuit să rămână cu multă înţelepciune după atâta vreme în slujba legii. Autorul unui scandal monstru, fost agent de poliţie în Buzău, l-a lovit cu piciorul pe unul dintre poliţiştii care încercau să-l imobilizeze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Episodul de îmbrânceli şi lovituri, de o violenţă ieşită din comun, s-a derulat joi seara, pe scara unui bloc din Buzău, sub privirile fiului de 12 ani al pensionarului MAI. 
 
Puştiul, martor al violenţelor, era încurajat chiar de propriul părinte să filmeze şi să posteze totul pe reţelele de socializare.
 
Conflictul a pornit în apartamentul din Micro 14 în care fostul poliţist, în vârstă de 51 de ani, locuieşte împreună cu mama, o femeie de 70 de ani, şi cu fiul său. 
 
Bătrâna era în centrul scandalului, iar la un moment dat aceasta ar fi încercat să se sinucidă cu un pumn de medicamente, doborâtă de tirul de reproşuri din partea fiului şi a nepotului. 
 
Ţipetele din casă i-au determinat pe vecini să sune la 112
 
Echipajul sosit la intervenţie s-a convins repede că bărbatul şi fiul său s-ar fi manifestat agresiv faţă de femeia de 70 de ani şi au decis să ia măsuri. 
 
Locatarul recalcitrant a refuzat colaborarea cu agenţii sosiţi în urma apelului, iar aceştia au recurs la imobilizarea scandalagiului. În timp ce era încătuşat de mai tinerii săi colegi, fostul poliţist a reacţionat extrem de agresiv, lovind cu piciorul pe unul dintre agenţi.
 
 
Poliţia Buzău precizează că, în urma intervenţiei care a avut loc joi seară, după ora 22.00, atât bărbatul de 51 de ani, cât şi fiul acestuia, au fost preluaţi de o ambulanţă şi internaţi la spitalul de psihiatrie, respectiv la secţia pentru psihiatrie infantilă, pentru investigaţii medicale.
 
Persoana vătămată, adică mama fostului poliţist, a refuzat emiterea unui ordin de protecţie. În această cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi lovire şi alte violenţe. 
 
Procurorii analizează, pe baza imaginilor filmate de copilul de 12 ani, dacă fapta fostului poliţist se încadrează şi la ultraj. Acesta a lucrat la IPJ Buzău, dar şi în alte inspectorate din ţară.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările