Poliţist buzoian, avansat la gradul de chestor

Poliţist buzoian, avansat la gradul de chestor

Bogdan Despescu

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, preşedintele României, Traian Băsescu, a înaintat la gradul de general mai mulţi ofiţeri din Armată, Poliţie şi din cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Printre aceştia se numără şi buzoianul Bogdan Despescu, fost adjunct al comandantului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

 
Prin decret prezidenţial, comisarul şef Bogdan Despescu, care din iunie anul acesta a devenit şeful Inspectoratului de Poliţie Constanţa, a fost avansat chestor de poliţie, grad echivalent celui de general de brigadă din armată. 
 
Bogdan Despescu, în vârstă de 42 de ani, a ocupat, în ultimii ani, funcţii de conducere la IPJ Buzău şi IPJ Prahova. În 2012, el a primit Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în grad de Ofiţer.
 
Traian Băsescu a semnat pe 1 Decembrie peste 100 de decrete prin care generali şi colonei din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale au primit prima stea de general sau îşi vor mai adăuga încă o stea pe umăr. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: