Poliţia Locală a sancţionat cluburile buzoiene Atlantis şi Summer Pub pentru că funcţionau fără autorizaţie de la Primărie

Poliţia Locală a sancţionat cluburile buzoiene Atlantis şi Summer Pub pentru că funcţionau fără autorizaţie de la Primărie

Atlantis este unul dintre cele mai frecventate localuri buzoiene  Foto tessclub.ro

Cunoscutele cluburi Atlantis, din Parcul Tineretului, şi Summer Pub, din parcarea Galleria Mall, unde mii de tineri buzoieni petrec weekend-urile de vară, au funcţionat ani în şir fără autorizaţie de funcţionare de la Primărie. Administratorul celor două localuri a fost amendat de către Poliţia Locală şi somat să intre în legalitate cât mai curând posibil.


Tot în această perioadă, au fost luate la verificat şi terasele de vară. Opt administratori au fost sancţionaţi de politistii locali.

Poliţia Locală buzoiană a efectuat marţi controale la mai multe unităţi de alimentaţie publică din municipiu. Au fost verificate documentele necesare pentru ca societăţile respective să poată funcţiona, conform legii. 

Poliţiştii locali au constatat că două cunoscute cluburi din oraş funcţionau, de foarte mulţi ani, fără autorizaţie de funcţionare de la Primărie. Este vorba de Clubul Atlantis din Parcul Tineretului şi de Summer Pub, din spatele Galleria Mall, două locaţii unde, mai ales pe timpul verii, mii de tineri vin să îşi petreacă timpul liber. 
  
În cazul în care societatea respectivă nu va depune documentaţia necesară pentru obţinerea autorizaţiei de funcţionare în termenul stabilit, vor fi aplicate şi alte sancţiuni.

Tot în această perioadă, au fost luate la verificat şi terasele de vară din oraşul Buzău. Opt administratori de terase au fost sancţionaţi de politistii locali.

Săptămâna trecută, poliţiştii locali au desfiinţat câteva spaţii comerciale amplasate ilegal în mai multe zone din oraş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: