VIDEO Poliţia din Buzău caută un individ care a aruncat o sticlă incendiară în Biserica Sfinţii Îngeri

VIDEO Poliţia din Buzău caută un individ care a aruncat o sticlă incendiară în Biserica Sfinţii Îngeri

O parte din altarul Bisericii Sfinţii Îngeri a ars în această dimineaţă în urma unui incendiu, cel mai probabil provocat. Câţiva taximetrişti au auzit, la un moment dat, un zgomot de geam spart şi au zărit silueta unei persoane care a aruncat o sticlă incendiară prin fereastra bisericii. Incidentul vine la scurt timp după ce mai mulţi comercianţi romi au fost obligaţi de primărie să evacueze zona.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Luni dimineaţă, la 04.37, prin sistemul 112, la ISU Buzău s-a primit un apel de urgenţă ce semnala un incendiu la o biserică din municipiul Buzău de pe strada Ostrovului, judeţul Buzău.
 
La locul intervenţiei s-au deplasat şapte autospeciale din cadrul Detaşamentului de Pompieri Buzău, dintre care patru de stingere cu apă şi spumă,o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţine, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.
  
La sosirea echipajelor de pompieri la faţa locului s-a constatat că incendiul se manifesta în zona altarului pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp, cu posibilităţi de propagare la vecinătăţi.
          
În continuare s-a acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, acesta fiind  stins în limitele găsite.
 
Ca urmare a incendiului nu s-au înregistrat victime. De asemenea cercetările efectuate la faţa locului au relevat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat prin crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor pentru a genera incendiul.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: