Pisoiul cu nouă vieţi. Aruncat dintr-o maşină, a scăpat cu viaţă de pe şosea, apoi a fost văzut de maidanezi VIDEO

Pisoiul cu nouă vieţi. Aruncat dintr-o maşină, a scăpat cu viaţă de pe şosea, apoi a fost văzut de maidanezi VIDEO

Poliţia Animalelor

Aventura unui pisoi aruncat de stăpân din maşină, care, după ce a scăpat ca prin minune nestrivit de roţi, a fost tăvălit de o haită de câini maidanezi, a avut un final fericit. Puiul a ajuns în grija unor tineri, iar fostul proprietar s-a ales cu o amendă serioasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia s-a autosesizat în urma apariţiei în mediul online a unei înregistrări video în care se observă un şofer care abandonează un pui de pisică pe care îl transportase în maşină.
 
Agenţii Biroului pentru Protecţia Animalelor au demarat verificări şi au stabilit că protagonistul este un buzoian, în vârstă de 70 de ani, care ar fi abanadonat puiul de pisică pe o stradă din localitatea Verneşti.
 
Comportamentul bărbatului a fost surprins de un sistem de monitorizare video. 
 
Clipul a fost postat pe Facebook de Petronela Gabriela, pe înregistrare fiind surprins şi numărul de înmatriculare al autoturismului din care a fost aruncat pisoiul.  
 
 
 
Puiul de pisică a fost găsit la o localnică, o femeie miloasă care l-a recuperat teafăr din ghearele haitei de maidanezi. Poliţiştii au primit garanţia că acestuia îi sunt asigurate cele necesare, conform legii de protecţie a animalelor. Femeia a menţionat că va păstra puiul, anagajându-se să îi ofere adăpost şi hrană. 
 
Bărbatul care a abandonat puii a fost depistat în trafic de poliţiştii Biroului Protecţia Animalelor. Acesta a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 1.500 de lei pentru încălcarea legislaţiei privind protecţia animalelor.
 
Vă recomandăm să mai citiţi: 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările