Pisoiul cu nouă vieţi. Aruncat dintr-o maşină, a scăpat cu viaţă de pe şosea, apoi a fost văzut de maidanezi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Animalelor
Poliţia Animalelor

Aventura unui pisoi aruncat de stăpân din maşină, care, după ce a scăpat ca prin minune nestrivit de roţi, a fost tăvălit de o haită de câini maidanezi, a avut un final fericit. Puiul a ajuns în grija unor tineri, iar fostul proprietar s-a ales cu o amendă serioasă.

Poliţia s-a autosesizat în urma apariţiei în mediul online a unei înregistrări video în care se observă un şofer care abandonează un pui de pisică pe care îl transportase în maşină.

Agenţii Biroului pentru Protecţia Animalelor au demarat verificări şi au stabilit că protagonistul este un buzoian, în vârstă de 70 de ani, care ar fi abanadonat puiul de pisică pe o stradă din localitatea Verneşti.

Comportamentul bărbatului a fost surprins de un sistem de monitorizare video. 

Clipul a fost postat pe Facebook de Petronela Gabriela, pe înregistrare fiind surprins şi numărul de înmatriculare al autoturismului din care a fost aruncat pisoiul.  

VIDEO

Puiul de pisică a fost găsit la o localnică, o femeie miloasă care l-a recuperat teafăr din ghearele haitei de maidanezi. Poliţiştii au primit garanţia că acestuia îi sunt asigurate cele necesare, conform legii de protecţie a animalelor. Femeia a menţionat că va păstra puiul, anagajându-se să îi ofere adăpost şi hrană. 

Bărbatul care a abandonat puii a fost depistat în trafic de poliţiştii Biroului Protecţia Animalelor. Acesta a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 1.500 de lei pentru încălcarea legislaţiei privind protecţia animalelor.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite