Peste 60 de maşini de epocă vor face paradă începând de joi pe străzile din judeţul Buzău

Peste 60 de maşini de epocă vor face paradă începând de joi pe străzile din judeţul Buzău

Arhivă adevarul.ro

Retromobil Club România şi Consiliul Judeţean vor organiza zilele acestea cea de-a doua ediţie a evenimentului “Retromobil vine în oraşul tău”. Evenimentul va debuta joi seară de la ora 17.00. Sâmbătă dimineaţă bijuteriile pe patru roţi vor pleca încolonate spre Mănăstirea Ciolanu.

Ştiri pe aceeaşi temă


Zeci de maşini de epocă din Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Ploieşti, Brăila şi alte 15 din Buzău vor participa la „Retromobil vine în oraşul tău.

Parada va începe joi, la ora 17:00, atunci când 5 automobile vor însoţi coloana dansatorilor de la Festivalul „Plaiurile Mioriţei. Vineri, la ora 15.00, pe platoul Dacia va avea loc primirea oficială a participanţilor. 

Sâmbătă dimineaţă, maşinile vor pleca în coloană spre Mănăstirea Ciolanu, de unde se vor întoarce în jurul orei 14.00, urmând să fie expuse pe bulevardul Nicolae Bălcescu, spre a fi admirate de buzoieni.

Bijuteria paradei este o maşină care a împlinit deja 100 de ani, fiind vorba despre un automobil Ford produs în 1913.

Vineri seară, de la ora 19.00, colecţionarii vor avea deja tradiţionala şuetă a automobiliştilor, la un local din Merei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: