Peste 250 de familii din Buzău au rămas fără apă, din cauza unei datorii uriaşe a asociaţiei

Peste 250 de familii din Buzău au rămas fără apă, din cauza unei datorii uriaşe a asociaţiei

Aproximativ o mie de buzoieni din cartierul Dorobanţi 2 nu au apă, începând de luni, din cauza unei datorii uriaşe a asociaţiei de proprietari acumulate la Compania de Apă Buzău. Serviciul de alimentare cu apă potabilă a fost sistat la cele 16 blocuri, deşi 90% dintre locatari sunt cu plăţile la zi.

Ştiri pe aceeaşi temă


Datoria Asociaţiei de Proprietari PT 28/3, din care fac parte blocurile J2, J4, J5, J6, H2, H3, H4, H5, H6, H10, H12, H13, J9, 10, J15, J16 se ridică la 226.614 lei. 

Oamenii au fost informaţi încă de la sfârşitul săptămânii trecute că vor rămâne fără apă, iar astăzi blocurile au fost debranşate. Se pare că, din datoria totală, aproape 200.000 de lei reprezintă datoria unei singure familii din blocul J2, care nu şi-ar mai fi plătit întreţinerea de ani de zile.

Proprietarii celor peste 250 de apartamente afectate trebuie să se îndrepte acum împotriva asociaţiei care le-a încasat banii, dar care nu şi-a achitat obligaţiile financiare faţă de Compania de Apă Buzău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: