Peste 2.000 de buzoieni vaccinaţi sau cu test negativ vor fi acceptaţi la concertul ”Vama” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scena este amenajată în parcul din dreapta vilei
Scena este amenajată în parcul din dreapta vilei

De vineri, buzoienii sunt invitaţi să participe la prima ediţie a Festivalului “Buzăul lui Marghiloman”. În prima seară este programat un concert susţinut de Tudor Chirilă şi trupa „Vama”. În parcarea din spatele complexului sunt în curs de amenajare terase şi standuri cu mâncare şi băuturi răcoritoare.

Vineri debutează prima ediţie a festivalului “Buzăul lui Marghiloman”. Seria de evenimente va avea loc la Vila Albatros din parcul ce îi poartă numele ilustrului om politic.

În prima seară este programat un concert de excepţie. Trupa Vama al cărei solist este cunoscutul Tudor Chirilă va urca pe scena din Parcul Marghiloman.

Buzoienii vor avea acces gratuit la acest concert, ca şi la celelalte manifestări din cadrul festivalului. Spectatorii însă trebuie să respecte anumite condiţii impuse de pandemie.

În primul rând, vor putea participa doar persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare şi care prezintă dovada de vaccinare.

De asemenea, vor avea acces persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test PCR nu mai vechi de 72 de ore, un test rapid negativ nu mai vechi de 24 de ore, efectuat la un laborator acreditat sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Nu vor fi acceptate teste rapide auto-administrate. Totodată, purtarea măştii de protecţie este obligatorie.

Din 30 iulie şi până în data de 28 august, publicul va avea parte de concerte, spectacole de teatru sau filme de artă.

În fiecare seară de joi, membrii trupei „Arată artă”, din cadrul Centrului de cultură „Al. Marghiloman”, vor susţine recitaluri, iar la fiecare concert va fi şi un invitat supriză. “Buzăul lui Marghiloman” este un festival organizat de Primăria Buzău, prin Centrul de cultură ce poartă numele ilustrului om politic.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Operaţiune pentru salvarea unei tinere răpite de soţul agresiv. Erau despărţiţi de două luni

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite