Peste 100 de locuri au rămas libere după prima repartizare computerizată în liceele din Buzău

Peste 100 de locuri au rămas libere după prima repartizare computerizată în liceele din Buzău

Arhivă

Vineri s-au afişat rezultatele la repartizarea computerizată a elevilor în licee. 11 elevi au rămas nerepartizaţi pentru că au bifat un număr insuficient de opţiuni în fişele de înscriere. De asemenea, au rămas libere 106 locuri în 10 licee, inclusiv la Colegiul Naţional „M. Eminescu”.


Toţi cei şase elevi buzoieni cu media de admitere 10 au intrat la Colegiul Naţional „B. P. Hasdeu”, la fel şi cei trei absolvenţi de gimnaziu cu media 9,99. 

La polul opus, buzoienii cu cele mai mici medii au ajuns la Liceul Tehnologic „Victor Frunză” din Râmnicu Sărat. Aici va învăţa elevul cu cea mai mică medie la nivelul judeţului.

După prima etapă de repartizare, 11 elevi din Buzău au rămas nerepartizaţi pentru că au bifat un număr insuficient de opţiuni în fişele de înscriere.

Au rămas libere 106 locuri în 10 licee, pentru etapa a doua, astfel că şi cei nerepartizaţi îşi vor găsi un loc într-o unitate de învăţământ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: